038-453 25 35

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken collega’s! Adviseurs Verduurzaming, bouwkundig of werktuigbouwkundig
 
Wil jij actief bijdragen aan de opgave van Nederland om bestaande gebouwen te verduurzamen? Dan zoeken wij jou, als Adviseur Verduurzaming. Wij werken samen met onze opdrachtgevers om een wezenlijke bijdrage te leveren aan het bestendig verduurzamen van hun gebouwvoorraad. Daarbij variëren de vraagstukken van haalbaarheidsonderzoeken tot onderhoudsadviezen technisch en financieel en bouwbegeleiding. 
Aan ons de vraag om onze opdrachtgevers bij te staan in deze energietransitie.

Wij zijn Alpha Consultancy, een adviesbureau gespecialiseerd in energie- en onderhoudsadvies in bestaand vastgoed, gevestigd in Zwolle. Wij ondersteunen en ontzorgen bij bouwkundige, civieltechnische en energetische (onderhouds-)vraagstukken. Proactief praktische en financieel verantwoorde maatwerkoplossingen zoeken voor het duurzame beheer en onderhoud van vastgoed.  
 
Ons gezellige team zoekt versterking die samen met ons helpen bestaand vastgoed verder te verduurzamen.
Als Adviseur Verduurzaming ga je met de opdrachtgevers in gesprek om de ambitie vast te stellen en te realiseren. Daarin sta je de opdrachtgever onder andere bij door het maken van haalbaarheidsstudies, het uitvoeren van specialistische berekeningen en inspecties ter plaatse. Hierin neem je niet alleen de energiebesparing mee maar ook eventuele bouwkundige en installatietechnische knelpunten en maatregelen. Indien nodig werk je samen met andere specialisten van ons team om zo een integraal advies te kunnen geven.
Omdat verduurzaming van bestaande gebouwen een complexe materie is, bieden wij je een plek aan in een enthousiast en ervaren team, waarbij kennisdeling het uitgangspunt is. Dit betekent dat je aanvankelijk veel samenwerkt met onze ervaren adviseurs die graag hun kennis delen. 

Jouw profiel
    Een afgeronde bouwtechnische hbo-opleiding op het gebied van bouwfysica, bouwkunde, bouwtechniek of werktuigbouwkunde.
    Je hebt minimaal 3 jaar praktijkervaring als adviseur of ervaring op het gebied van verduurzaming van vastgoed.
    Je bent communicatief vaardig. Je bent flexibel en kunt anticiperen op verschillende vragen van opdrachtgevers.
    Je bent een teamspeler, kunt snel schakelen en komt je afspraken na.
    Bovenal beschik je over een gezonde dosis enthousiasme, ambitie en relativeringsvermogen.
    Het hebben van het diploma inspecteur/adviseur BOEI, en/of je bent gediplomeerd EPA-adviseur is een pré. 

Wat bieden wij jou?
Alpha Consultancy is een ervaren en gewaardeerde kennisorganisatie op het gebied van het verduurzamen van huisvesting. Met een ondernemende cultuur waarin met lef en visie wordt geïnvesteerd in nieuwe diensten. Door de jaren heen is er een unieke synergie en samenwerking ontstaan waarin onze collega’s zichzelf continu ontwikkelen en ervaring opdoen. Want hoe goed onze faciliteiten ook zijn, we zijn ervan overtuigd dat onze mensen het verschil maken.
 
We kennen een modern marktconform beloningsbeleid. Er is ruimte om te groeien naar de rol van strategisch adviseur.     
 
Geïnteresseerd?
Werken bij Alpha Consultancy betekent samenwerken, waarbij je gebruik kunt maken van alle kennis en ervaring van de organisatie. De werksfeer kun je het best omschrijven als no-nonsense, resultaatgericht, informeel en gelijkwaardig.
 
Je brief, met curriculum vitae, is welkom via: [email protected] of neem voor meer informatie contact op met Peter Roest via 038-453 25 35.
Wil je meer weten over ons, onze diensten, projecten en opdrachtgevers, kijk dan op: www.alphaconsultancy.nl 

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij actief bijdragen aan de opgave van Nederland om bestaande gebouwen te verduurzamen? Dan zoeken wij jou, als (Junior) Adviseur Verduurzaming. Wij werken samen met onze opdrachtgevers om een wezenlijke bijdrage te leveren aan het bestendig verduurzamen van hun gebouwvoorraad. Daarbij variëren de vraagstukken van haalbaarheidsonderzoeken tot onderhoudsadviezen technisch en financieel en bouwbegeleiding.

Lees verder

Nieuws

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken nog steeds collega's!  Adviseurs Verduurzaming, bouwkundig en/of werktuigbouwkundig.

Wil jij met ons actief bijdragen aan de opgave van Nederland om bestaande gebouwen te verduurzamen? 

open

Nieuws

NS Vastgoed Labelberekeningen en advies kantoren

NS Vastgoed geeft AlphaEnergy opdracht voor energetisch onderzoek van het Hanzecomplex te Zwolle, inclusief advies om de gebouwen naar label C of A te upgraden 

Het NS-complex aan de Hanzelaan te Zwolle kent een diversiteit aan gebouwen en verschillende (voormalige) gebruiksfuncties. Van de delen van het complex die momenteel al de gebruiksfunctie Kantoor hebben, wordt de energie-index bepaald. Daarnaast worden adviezen uitgewerkt om de gebouwen eventueel up te graden naar een Energielabel C of zelfs een Energielabel A. Het onderzoek wordt uitgevoerd door AlphaEnergy. 

open

Nieuws

Nuborgh College - De school als rentmeester van goed onderwijs en een duurzame wereld

Een ingrijpende renovatie combineren met een verduurzamingsslag en onderwijskundige vernieuwing. Dat was de wens van het Nuborgh College.

Een ingrijpende renovatie combineren met een verduurzamingsslag en onderwijskundige vernieuwing. Dat was de wens van het Nuborgh College. Onder regie, en in samenwerking met ICSadviseurs is een z.g. 0-meting gedaan van het gebouw in Elburg. De verbeteringsmaatregelen zijn in kaart gebracht met de investeringsindicaties, de terugverdientijden en de besparingen.

open

Nieuws

Verplichte nationale routekaart naar CO2-vrije gebouwen

EU-landen, dus ook Nederland, moeten elk een nationaal plan opstellen, dat ervoor zorgt dat in 2050 alle gebouwen klimaatneutraal of bijna klimaatneutraal zijn.

EU-landen, dus ook Nederland, moeten elk een nationaal plan opstellen, dat ervoor zorgt dat in 2050 alle gebouwen (bijna) klimaatneutraal zijn. Dat is eind december in Brussel afgesproken. Onderhandelaars van de lidstaten, het Europees Parlement en de Europese Commissie kwamen overeen wat in de hervormde richtlijn over energieprestaties van gebouwen moet komen staan.

Renovatie voor flinke energiebesparing.

open

Nieuws

Integrale adviesdienstverlening

Het leveren van integrale adviesdiensten zorgt voor besparingen in tijd en geld door efficiency. Daarnaast kwalitatieve voordelen en maximale ontzorging.

Het leveren van integrale adviesdiensten zorgt voor besparingen in tijd en geld door efficiency. Daarnaast kwalitatieve voordelen, doordat coördinatie en uitvoering van diverse adviesdiensten gecombineerd worden in één organisatie. Door deze integrale benadering van onze dienstverlening is er sprake van maximale ontzorging welke essentieel is in een lange termijn partnership dat gebaseerd is op wederzijds vertrouwen.

open

Nieuws

Wijzigingen STEP-regeling gaan 1 juli 2016 in

1 juli 2016 gaat de aangepaste Stimuleringsregeling energieprestatie huursector (STEP) in. Dit is voor het energiezuiniger maken van bestaande huurwoningen.

1 juli 2016 gaan de wijzigingen van de Stimuleringsregeling energieprestatie huursector (STEP) in. Deze regeling is voor het energiezuiniger maken van bestaande huurwoningen. Voor woningcorporaties en particuliere verhuurders zijn er interessante wijzigingen.

De nieuwe STEP is nu een serieuze mogelijkheid om de investeringsruimte voor energiebesparing te verruimen.

open

Nieuws

Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties

De subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties richt zich op sportverenigingen en sportstichtingen.

De subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties richt zich op sportverenigingen en sportstichtingen. Deze regeling is gericht op investeringen in energiebesparing en toepassing van duurzame energie ten behoeve van sportaccommodaties. De subsidieregeling draagt bij aan het doel voor energiebesparing, zoals afgesproken in het Nationaal Energie-Akkoord.

open

Nieuws

Start controle energielabel van utiliteitsgebouwen

De nieuwe Woningwet stelt een energielabel verplicht bij huur of verkoop. Dit geldt ook voor utiliteitsgebouwen. Bij ontbreken wordt er gesanctioneerd.

De nieuwe Woningwet stelt een energielabel verplicht bij huur of verkoop. Dit geldt ook voor utiliteitsgebouwen. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) controleert op bezit van een energielabel na verkoop of verhuur. Ontbreekt een label op zo’n transactiemoment, dan riskeert de eigenaar van een utiliteitsgebouw een boete van maximaal 20.250 euro. AlphaEnergy is gecertificeerd voor energielabeling.

open

Nieuws

AlphaConsultancy partner Schooldomein

AlphaConsultancy is partner geworden van Schooldomein. Schooldomein is een onafhankelijk magazine voor de onderwijsmarkt met informatie en praktijkvoorbeelden.

AlphaConsultancy is partner geworden van Schooldomein. Schooldomein is een onafhankelijk magazine voor de onderwijsmarkt met informatie en praktijkvoorbeelden over zaken rond de infrastructuur, organisatie en huisvesting van instellingen. Vanuit onze strategische samenwerking met ICSadviseurs, is dit het ideale medium om onze oplossingen voor de onderhoudsvraagstukken in het sociaal maatschappelijk domein, te publiceren.

open
klik hier om meer projecten te laden
ontwerp en realisatie the webhouse | Privacy verklaring