038-453 25 35

Energiemanagement

Hét Energie Informatie Systeem dat informeert over aansluitingen beheer, verbruik en facturatie Gaat uw organisatie efficiënt om met energie... Hoeveel energie verbruikt uw organisatie... Weet u of facturatie en doorberekening kloppen?

Er zijn voldoende monitoringssystemen die u eenzijdig informeren over het energieverbruik van individuele aansluitingen. Voor afnemers met meer gebouwen of objecten is dat lang niet voldoende! Het Energie Informatie Systeem is een online systeem dat alle gegevens over uw energieverbruik opslaat en inzichtelijk maakt. Het gaat een stap verder door, naast verbruik gegevens, ook factuurgegevens te verwerken te ordenen en inzichtelijk te houden voor grote aantallen aansluitingen. Het Energie Informatie Systeem werkt onafhankelijk van welke energieleverancier dan ook. En het voordeel is voor u!

Uw aansluitingen inzichtelijk maken?

Voor organisaties die beschikken over verschillende aansluitingen, is het Energie Informatie Systeem een tool om informatie over aansluitadressen, contracten, aansluitwaardes, mutaties et cetra te beheren. Zo blijven aansluitingen altijd herkenbaar en wordt ervoor gezorgd dat er op de juiste manier wordt (door)gefactureerd.

Beoordelen of de facturering klopt?

Is de facturatie van uw energiemaatschappij voldoende inzichtelijk om te controleren? Berekent u de juiste bedragen door naar uw afnemers? Met name voor wie de aansluitingen beheert van meerdere gebouwen en objecten, en daarvoor vele facturen ontvangt, fungeert het Energie Informatie Systeem als een belangrijk controle-instrument.

Energiemanagement

Hét Energie Informatie Systeem dat informeert over aansluitingen beheer, verbruik en facturatie Gaat uw organisatie efficiënt om met energie... Hoeveel energie verbruikt uw organisatie... Weet u of facturatie en doorberekening kloppen? Er zijn voldoende monitoringssystemen die u eenzijdig informeren over het energieverbruik van individuele aansluitingen. Lees verder

Energiebesparing onderzoek

2018 Aanpassingen EIA en MIA

De aanpassingen voor de de Energie Investeringsaftrek (EIA) en de Milieu Investering (MIA) 2018 zijn gepubliceerd.

Elk jaar worden aan het eind van december twee nieuwe regelingen voor het nieuwe jaar gepubliceerd: de Energie Investeringsaftrek (EIA) en de Milieu Investeringsaftrek (MIA). Met de regelingen wil de overheid het bedrijfsleven stimuleren om te investeren in energiebesparing, duurzame energie en milieuvriendelijke technieken. De EIA en MIA 2018 zijn donderdag 28 december gepubliceerd.

open
ontwerp en realisatie the webhouse | Privacy verklaring